Hop til hovedindholdet

Tivoliakademiet logo

Gå-hjem-møde: CEM i teori og praksis


Dato og tid

Mandag d. 27. januar 2020 kl. 15:30 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 26. januar 2020 kl. 22:00

Sted

Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V

Gå-hjem-møde: CEM i teori og praksis


Arrangementsbeskrivelse

Customer Experience Management i teori og praksis - CBS og Tivoliakademiet

Dét er fundamentet for Tivoliakademiets gå-hjem-møde d. 27. januar. Customer Experience Management handler om, hvordan virksomheder sikre de gode kundeoplevelser, så kunderne kommer igen, samtidig med at medarbejderne får bedre trivsel og tilfredshed.

På Gå-hjem-mødet zoomer vi ind på, hvad den aktuelle forskning og videnskab siger om dette område, og vi skal beskæftige os med, hvad der fungerer rent praktisk ude i virkeligheden.

”Kundeoplevelsen har udviklet sig til at være den vigtigste faktor for at opnå succes for virksomheder på tværs af alle brancher”

Ovenstående understøttes både af videnskaben og de praktiske resultater af fokuseret CEM-arbejde.

Gå-hjem-mødet foregår i Tivolis betagende univers, hvor du udover fagligt input kan du nyde en god kop kaffe. Du får naturligvis også mulighed for at netværke med mødets øvrige gæster, der alle har samme interesse i at opnå effekten af CEM.

På gå-hjem-mødet vil du opleve Mogens Bjerre, lektor på CBS, Institut for Afsætningsøkonomi, fortælle om kundernes opfattelse af kunderejser, og i den forbindelse zoome ind på, at kunderne ofte kobler flere rejser sammen til en helhed. Derudover er Mogens også optaget af, hvordan medarbejderne oplever kunderejsen – og ikke mindst hvordan de oplever deres egen ledelses tilgang til den. Endelig vil Ian Wisler-Poulsen, Customer Experience Manager ved Tivoliakademiet, fortælle om, hvordan Tivoliakademiet kan hjælpe andre virksomheder med at skabe kundeoplevelser, der sikrer større medarbejdermotivation og mere loyale kunder.

Ved Gå-hjem-mødet vil der ligeledes være oplæg med Tivoliakademiets Customer Experience Manager, Ian Wisler-Poulsen. Ian vil tale om CEM og masterclassen ”CEM i praksis”, som er et uddannelses- og udviklingsforløb på Tivoliakademiet. Her får deltagerne praktiske værktøjer, som gør det lettere for dem at skabe gode oplevelser for virksomhedens kunder.

Tid og sted
Tilmeld dig Tivoliakademiets gå-hjem-møde mandag d. 27. januar. Dørene åbner kl. 15.00, og gå-hjem-mødet starter kl. 15.30 på Nimb, Tivoli. Mødet vil vare halvanden times tid, og derefter vil der være mulighed for at netværke og tale med Ian Wisler-Poulsen.


Tilmelding
Det er gratis at deltage i Tivoliakademiets Gå-hjem-møde. Da der er et begrænset antal pladser, vil de blive besat efter først til mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende. Ved udeblivelse vil der være et no-show fee på 500 kr.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Pia Krainer Mattsson på telefon 22 23 73 74 eller mail pima@tivoli.dk.

Du kan læse mere om Tivoliakadamiet her: https://www.tivoli.dk/da/erhverv/akademiet 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
Tlf: +45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
Tlf: +45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk