Hop til hovedindholdet

Tivoliakademiet logo

AFLYST Udsat


Dato og tid

Onsdag d. 1. januar 2020 kl. 08:30 til 10:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 31. december 2019 kl. 15:00

Sted

Tivoli (indgang via H.C. Andersen Slottet), H.C. Andersens Boulevard 22, 1553 København K Tivoli (indgang via H.C. Andersen Slottet)
H.C. Andersens Boulevard 22
1553 København K

AFLYST Udsat


Arrangementsbeskrivelse

Den kvindelige kunde: Content og kundeoplevelser til kvinder

Bliv klogere på kvinder som målgruppe, og hvordan du kommunikerer og skaber oplevelser til dem, når OTW og Tivoliakademiet inviterer til morgenmøde onsdag 25. marts i Tivoli.

Kvinderne tager langt de fleste beslutninger om forbrug eller har en finger med i spillet, når der forbruges i de danske familier. Derfor er der god grund til at gøre sig umage, når man skaber content og kundeoplevelser til kvinder.

På dette morgenmøde kombinerer vi viden om den kvindelige målgruppe, viden om content til kvinder og Tivolis erfaringer med Customer Experience Management (CEM). Vi dykker ned i, hvad der gør den kvindelige målgruppe så interessant, og hvad der skal til for at skabe gode kundeoplevelser og kommunikation til kvinder.

Du får inspiration fra specialister inden for content marketing, customer experience management og forbrugeradfærd, der giver dig et indblik i, hvordan du kommunikerer og skaber oplevelser til kvinder.

Tid og sted
Tilmeld dig Tivoliakademiets morgenmøde onsdag d. 25. marts. Dørene åbner kl. 8.30, og morgenmødet starter kl. 8.45 på H.C. Andersen Slottet, Tivoli. Mødet vil vare halvanden times tid, og derefter vil der være mulighed for at netværke og tale med Ian Wisler-Poulsen. Oplæggene slutter, og der er mulighed for netværk kl. 10.30. Vi siger tak for i dag kl. 11.00

Program
8:30 Check-in og kaffe
8:45 Velkomst
8:55 Kvinder som forbrugere v. Anne Eskerod Borgstrøm, Aller Media
9:20 Content til kvinder v. Pernille Kleding, OTW
9:45 Pause
9:55 CEM og den kvindelige gæst v. Ian Wisler-Poulsen og Katja Lohmann, Tivoli
10:30 Mulighed for netværk
11.00 Tak for i dag

Du kan møde
Ian Wisler-Poulsen og Katja Lohmann, Tivoliakademiet
Med mere end 4,5 mio. gæster gennem Tivolis porte hvert år, og endnu flere kontaktpunkter med gæsterne på tværs af den gamle have, har Tivoliakademiet et væld af indsigter om den gode kundeoplevelse. Ian Wisler-Poulsen, Customer Experience Manager og Katja Lohmann, Head of Customer Experience, vil dele ud af deres erfaring med customer experience management, samt stille skarpt på hvordan man skaber bedre oplevelser for den kvindelige gæst i praksis.

Anne Eskerod Borgstrøm, Insight Manager, Aller Media
Anne har beskæftiget sig med adfærds- og forbrugerstudier de sidste 15 år og har næse for at opsnuse nye adfærdsmønstre, som har potentiale til at vokse sig større. Anne vil dykke ned i, hvorfor den kvindelige målgruppe er interessant, hvilke forskelle i købsadfærd vi kan se på tværs af køn, og hvordan man kan inspirere kvinder.

Pernille Kleding, Content Director, OTW
Pernille er ansvarlig for strategi og udvikling af redaktionelt indhold og medier hos en række af OTW’s kunder, der laver indhold til kvinder. Pernille vil stille skarpt på, hvordan man kommunikerer til kvinder og skaber indhold, der bevæger og inspirerer den kvindelige forbruger. Med afsæt i Pernilles erfaring med redaktionelt indhold og contentstrategi får du inspiration til, hvordan du kommunikerer til kvinder og flytter dit brand tættere på dem gennem content.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i Tivoliakademiets morgenmøde. Da der er et begrænset antal pladser, vil de blive besat efter først til mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende. Ved udeblivelse vil der være et no-show fee på 500 kr.

Ved tilmelding til arrangementet giver du tilladelse til, at Tivoliakademiet og OTW efterfølgende må kontaktet dig med relevant salgsmateriale.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Pia Krainer Mattsson på telefon 22 23 73 74 eller mail pima@tivoli.dk.


Du kan læse mere om Tivoliakadamiet her: https://www.tivoli.dk/da/erhverv/akademiet 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
Tlf: +45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
Tlf: +45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk