Hop til hovedindholdet

Tivoliakademiet logo

Gå-hjem-møde: Topdanmark på Tivoliakademiet Udsat


Dato og tid

Torsdag d. 22. oktober 2020 kl. 15:30 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. oktober 2020 kl. 22:00

Sted

Tivoli (indgang via H.C. Andersen Slottet), H.C. Andersens Boulevard 22, 1553 København K Tivoli (indgang via H.C. Andersen Slottet)
H.C. Andersens Boulevard 22
1553 København K

Gå-hjem-møde: Topdanmark på Tivoliakademiet Udsat


Arrangementsbeskrivelse

Ved Gå-hjem-mødet vil der ligeledes være oplæg med Tivoliakademiets Customer Experience Manager, Ian Wisler-Poulsen. Ian vil tale om CEM og masterclassen ”CEM i praksis”, som er et uddannelses- og udviklingsforløb på Tivoliakademiet. Her får deltagerne praktiske værktøjer, som gør det lettere for dem at skabe gode oplevelser for virksomhedens kunder.

Tid og sted
Tilmeld dig Tivoliakademiets Gå-hjem-møde onsdag d. 6. maj kl. 15.30 på H.C. Andersen Slottet, Tivoli. Mødet vil vare halvanden times tid, og derefter vil der være lidt godt til ganen og mulighed for at netværke og tale med både Katja Lohmann, Pia Mattsson og Ian Wisler-Poulsen, som alle 3 beskæftiger sig med Tivoliakademiet til dagligt. 

Tilmelding
Det er gratis at deltage i Tivoliakademiets Gå-hjem-møde. Da der er et begrænset antal pladser, vil de blive besat efter først til mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende. Ved udeblivelse vil der være et no-show fee på 500 kr.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Pia Krainer Mattsson på telefon 22 23 73 74 eller mail pima@tivoli.dk.

Du kan læse mere om Tivoliakadamiet her: https://www.tivoli.dk/da/erhverv/akademiet 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
Tlf: +45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
Tlf: +45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk