Tivoliakademiet

Gå-hjem-møde: Kom og hør hvordan HK i samarbejde med Tivoliakademiet fik medlemmet i centrum


Dato og tid

Mandag d. 12. marts 2018 kl. 15:30 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 9. marts 2018 kl. 12:00

Sted

Tivoli (indgang via Nimb)
Bernstorffsgade 5
1577 København
Denmark

Arrangør

Tivoliakademiet
+45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk

Kom og hør hvordan HK i samarbejde med Tivoliakademiet fik medlemmet i centrum 
 

Kom og hør Mie Møller Olsen, konsulent i HKs Medlemsservice, fortælle om, hvilke konkrete, praktiske værktøjer HK fik med hjem fra CEM-kurset hos Tivoliakademiet.
 
”Vores forløb med Tivoliakademiet har fungeret som en medlemsfokuseret kick-starter for afdelingen, og det har sikret et solidt fokus på medlemsoplevelsen. En sidegevinst er, at andre afdelinger i HK har fået øjnene op for os – vi er blevet rollemodeller i organisationen,” siger Mie.
 
HKM er et nyt call-center i HK, som skal skabe bedre og mere nærværende oplevelser for medlemmerne. Medarbejderne fra HKM har været gennem et forløb med Tivoliakademiet, og der har været bred enighed fra deltagerne om, at masterclassen og den opfølgende workshop havde stor værdi. 
 
Mie Møller Olsen fra HK fortæller om forløbet og den værdi, som det har tilført afdelingen, på Tivoliakademiets Gå-hjem-møde, mandag 12. marts kl. 15.30 på Nimb. Mødet varer en times tid, det er gratis at deltage, og der er god mulighed for networking. Efter præsentationen vil der være lidt godt til ganen og mulighed for at netværke og tale med Mie og Tivoliakademiets CEM-manager.


Tid og sted
Gå-hjem-mødet afholdes mandag den 12. marts 2018. Det foregår kl. 15.30-16.30 i Rotunden hos Nimb i Tivoli. Dørene åbnes kl. 15.15, og der er indgang via Bernstorffsgade 5, 1577 København.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i gå-hjem-mødet. Da der er et begrænset antal pladser, vil de blive besat efter først til mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende. Ved udeblivelse vil der være et no-show fee på 500 kr.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte CEM-manager Ian Wisler-Poulsen på telefon 22 23 73 36 eller mail iawp@tivoli.dk

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tivoliakademiet
+45 22 23 73 36
tivoliakademiet@tivoli.dk